Skip to content

❤️ Asiakastarina: Taitotalo ja EasyTouch

Kuinka saimme AV-ongelmiin liittyviä tuen käyntimääriä vähennettyä 80% ja samalla lisättyä loppukäyttäjien tyytyväisyyttä.

Taitotalon toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Pitäjänmäessä ja Malminkartanossa sekä Oulussa Maikkulassa. Taitotalossa työskentelee yli 400 aikuiskoulutuksen asiantuntijaa, muun muassa kouluttajan, koulutusasiantuntijan, koulutussuunnittelijan ja koulutuspäällikön tehtävissä ja opiskelijoita on yli 40000. Heitä päivittäisessä arjen tukena on tehokas IT-tukitiimi, jonka kanssa olemme tehneet AV-asioissa yhteistyötä yli kymmenen vuotta.

Mistä kaikki lähti liikkeelle?

Missä asioissa Taitotalo kaipasi jeesiä meiltä?

 • Taitotalo kaipasi AV-kumppania, jolle voi soittaa ja luottaa että sovitut asiat tulevat tehtyä.

 

Miksi he valitsivat meidät kumppaniksi?

 • Käytössä on päivystysnumero mihin soittaa kun hätä on suurin. Vastaamme aina nopeasti.
 • Reagoimme nopeasti vikatilanteisiin.
 • Taitotalon tarpeisiin räätälöity EasyTouch - AV-ohjain on joka luokan esitystekniikan sydän.
 • Teemme avaimet käteen - huoltoa. Lisäksi olemme rinnalla neuvomassa ja toteuttamassa esitystekniikan uusimista, jotta samalta ongelmalta vältytään jatkossa.

 

 

Tässä on esimerkkejä mitä olemme tehneet vuosien mittaan Taitotalolle

Yhteistyömme on pitänyt sisällään muun muassa:

 • Olemme olleet uusimassa kaikkien tilojen AV-esitystekniikan.
 • Jokaisessa luokassa on EasyTouch-ohjain, jonka käyttöliittymä on räätälöity juuri Taitotalon tarpeisiin.
 • Meillä on ylläpito- ja huoltosopimus, joka varmistaa että kaikkien tilojen AV-laitteet ovat käyttökunnossa ja ajan tasalla.

Tulokset

Taitotalo saa kokeneen AV-asiantuntijan nopeasti puhelimen päähän ja paikan päälle ratkomaan missä vika on.

Korjataan vika ja varmistetaan tila toimintakuntoon. Toimitamme teille selkokielisen tiivistelmän löydöksistä ja tehdyistä toimenpiteistä.

Tarjoamme tarvittaessa konkreettisia toimenpide-ehdotuksia miten välttää ongelma jatkossa.

Mikäli vika tarvitsee jälkihoitoa, hoidamme puolestanne tarvittavat asennukset ja uudelleenkalibroinnit niin että tilat ovat käyttökunnossa ja siistitty jäljiltämme.

Nimetön suunnittelumalli-Feb-21-2023-07-16-37-2602-AM

Meillä on monia tahoja ja henkilöitä, joiden kanssa teen päivittäin yhteistyötä. Voin sanoa, että Pro-Vision on ehdottomasti parhaimpien joukossa ja heidän kanssa on ollut saumatonta ja mukavaa tehdä yhteistyötä.

Jyri Marno
Järjestelmäasiantuntija
Taitotalo

Yhteistyömme pähkinänkuoressa

 

Vuodesta 2007 alkanut yhteistyömme on pitänyt sisällään muun muassa seuraavaa:

 • Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet asiakkaan toivomusten mukaisesti yli sadan tilan AV-esitystekniikan toimivuuden viidentoista vuoden ajan. Tiloja käyttää joka päivä yli 400 ammattilaista ja 40000 opiskelijaa. 
 • Taitotalon jokainen luokkatila on vakioitu Pro-Visionin kehittämän EasyTouchin ympärille vuodesta 2013 lähtien.  Tilojen AV-esitystekniikan ohjaamista helpottavan EasyTouchin avulla ollaan onnistuttu vähentämään lähituen akuutteja tukikäyntejä 80%.
 • Huolto- ja ylläpitosopimus pitää sisällään nopean reagoinnin yllättäviin huoltotarpeisiin. Vikatilanteessa ensiapua ja tukea saa jo puhelimitse. Nopeimmillaan saamme tilat takaisin käyttökuntoon jo puhelun aikana tai saman päivän aikana tehdyllä huoltokäynnillä.

 • Vuosittaisen huoltokierroksen yhteydessä puhdistamme kaikki sitä tarvitsevat AV-laitteet ja varmistamme että laitteet toimivat ja tilat ovat siistissä käyttökunnossa. Kartoitamme samalla mitkä tilat tulevat kaipaamaan piakkoin uusimista. Sen perusteella on helppo laatia suunnitelmat esitystekniikalle myös tulevia vuosia varten.

 • Joka käynnin yhteydessä, ovat ne sitten vikatilanteita tai etukäteen sovittu huolto, tarkistamme ja ilmoitamme myös AV:n toimivuuteen välillisesti liittyvät epäkohdat kuten repsottavat sähköjohdot ja rikkinäiset pistorasiat. Jos asia halutaan korjata heti, meidän asentajilta löytyy sähköluvat sitä varten.

Kiinnostuitko?

Jos tykkäsit EasyTouchista tai huolto- ja ylläpitomallistamme ja päässäsi heräsi jokin aihetta hipova kysymys, jätä yhteystietosi meille niin otamme yhteyttä! 

Jos haluat jutella asiasta suoraan...

Voit myös joko soittaa 041-3118412 (Allan) tai varata ajan suoraan kalenteristani, niin voidaan jutella lisää.