Skip to content

🚀 AV-projektit menestyksellä maaliin

Tiedämme, että aikataulu on kuin juna, joka ei odota myöhässä olevaa matkustajaa, ja budjetti on kuin tuulipuku - sen tulee pitää tuuli ulkopuolella. Siksi suhtaudumme projekteihimme ammattiylpeydellä, tarjoten sinulle uniikin kokonaisuuden tarkkuutta, intohimoa ja uusinta teknologiaa, jotta voit olla varma parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta.

Palvelumme kattavat kaiken, mitä AV-projektiin kuuluu: hankkeen suunnittelusta ja asennuksesta käyttöönottoon sekä huolto- ja tukipalveluihin. Ennen kaikkea haluamme olla rinnallasi joka askeleella, varmistamassa sujuvaa toteutusta ja että homma rokkaa. Tarjoamme sinulle tarpeisiisi kustomoidun, timanttisen ratkaisun, jossa on valittuna juuri ne osa-alueet, joita tarvitset. 🎯

Älä siis anna AV-projektiesi olla stressaavia tai monimutkaisia. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja kerro meille, kuinka voimme parhaiten auttaa sinua. 💪

puusali-1024x576-1
Huolivapaa & Asiantunteva

AV-asennuspalvelu, johon voit luottaa

Asennuspalvelumme on täydellinen tapa saada tilasi täyteen hyötykäyttöön. Tulemme paikan päälle ja laitamme kaiken valmiiksi puolestasi, jotta voit luottaa tilojen olevan käytössä heti ensimmäisestä päivästä. Varmistamme myös puolestasi, että kaikki toimii saumattomasti yhteen.

Veloitukseton kartoitus. Teemme kartoituskäynnin ja haastattelun perusteella ehdotuksen joka vastaa mahdollisimman hyvin toivomaanne tasoa ja budjettia. Pyrimme aina suunnittelemaan mahdollisimman helppokäyttöisen ja luotettavan AV-kokonaisuuden asiakkaillemme.

Laitteiston ja komponentit hankimme alan johtavilta valmistajilta, näin voimme taata laadukkaan äänen ja kuvan jokaiseen kohteeseen. Meillä on erinomaiset suhteet alan toimijoihin, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Seuraamme aktiivisesti alan kansainvälistä kehitystä pysyäksemme kärjessä.

Tarjoamme opastuksen uusien laitteiden käyttöön sekä tukipalvelut jatkossa.

Meiltä saatte tarvittavat asiakirjat ja piirustukset, sekä takuun niin työlle kuin laitteille.

Huollolla ja ylläpidolla varmistetaan herkkien laitteiden toimivuus ja pitkä elinkaari. Tarjoamme tarpeisiinne suunnitellun ylläpitopalvelun, näin voitte huoletta keskittyä ydinliiketoimintaanne.

Annamme kaikkiin asennuksiimme vuodeksi veloituksetta ylläpitopavelun.

Meidän motto on, että ”Vaikeat asiat tehdään heti, mahdottomissa kestää vähän kauemmin”. Yli 5000 tilan asennuskokemuksella toteutamme juuri teidän tarpeita vastaavan kokonaisuuden. 

AV-asennus

Kuinka vähentää opettajan TVT-stressiä?

Tieto- ja viestintätekniikka on vahvasti esillä opettamista ja opettajankoulutusta koskevassa keskustelussa, kuitenkin monilla opettajilla on vaikeuksia sen käytössä. TVT:n käyttö voi tuoda stressiä omaan opettamiseen ja pahimmillaan viedä huomattavasti aikaa oppitunneilta. Valtaosa opettajista kokee TVT:n tärkeänä välineenä työssään, sen käyttö vain pitää saada niin helpoksi, että opettaja voi keskittyä tärkeimpään -opettamiseen.

Stocksy_txp9db27673udw200_Large_2772906