Skip to content
Simppeliä ja mutkatonta AV-laitteiden hallintaa

EasyTouch AV-ohjain

IMG_20230718_133221128-removebg-preview

Nykypäivänä kokoukset, esitykset ja videoneuvottelut ovat jokapäiväinen osa työelämää. Joka kerta, kun tekniikka pettää, se tarkoittaa ajan ja resurssien hukkaa. EasyTouch tulee tässä avuksi. Se skaalautuu kaikenkokoisiin tiloihin, pienistä neuvotteluhuoneista suuriin auditorioihin ja yksinkertaistaa AV-laitteiden hallinnan, antaen työntekijöille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen – itse esitykseen tai neuvotteluun – eikä teknisten ongelmien ratkaisemiseen.

 

Kaikki tilan AV-laitteet hallinnassa yhdellä kosketuksella

Me kaikki olemme olleet tilanteessa, jossa seisomme neuvotteluhuoneessa ja pian on edessä elämän siihen mennessä tärkein esitys . Jännitys puskee hikenä ohimolle, sillä sinulla ei ole ollut aikaa opiskella kourallista kaukosäätimiä tai tutkia käsikirjaa täynnä monimutkaisia ohjeita. Sen sijaan, onneksi edessäsi on EasyTouch AV-ohjain.

EasyTouch on suunniteltu juuri tämän kaltaisiin tilanteisiin. Se ottaa vastaan valtavan nappimeren eri laitteiden kauko-ohjaimista  ja latistaa ne yksinkertaiseksi, käyttäjäystävälliseksi käyttöliittymäksi. Näyttöjen, mikrofonien, kameroiden ja valojen hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa, jotta sinä voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää - ideoidesi jakamiseen ilman huolta tekniikan toimivuudesta.

EasyTouchissa selkeys, mukautuvuus ja helppous ovat avainsanoja. Se on suunniteltu siten, että sen käyttö on sujuvaa ja sen toimii saumattomasti yhteen kaikkien AV-laitteidesi kanssa - nykyisten ja tulevien. 

Nimetön malli (16)
Nimetön malli (14)

Kenelle EasyTouch sopii?

EasyTouch AV-ohjain on suunniteltu palvelemaan laajaa joukkoa käyttäjiä. Se sopii erinomaisesti käyttäjäryhmille joissa kiireiset ammattilaiset järjestävät useita videoneuvotteluja ja esityksiä päivittäin, kuten yritykset ja organisaatiot, hotellit ja konferenssikeskukset, julkinen sektori sekä oppilaitokset.

Sen intuitiivinen käyttöliittymä ja kustomoitavuus tekevät siitä joustavan työkalun, joka sopeutuu mihin tahansa tarpeeseen. 


EDULLISIN

EasyTouch Lite Bundle

IMG_20230718_133221128-removebg-preview

7-tuumaisen AV-ohjaimen, joka sisältää ohjaimen sekä Robusta käyttöjärjestelmän konfiguroituna kyseisen tilan tarpeisiin.

PXL_20221013_051255491-removebg-preview (1)

EasyTouch Lite IO-yksikön. 2 RS + 1 IO sisältää liikkeentunnistimen. Soveltuu tiloihin, joissa on muutama AV-laite ohjettavana

Bundle myydään ns. avaimet käteen -pakettina, joten bundleen sisältyvät myös seuraavat kaapelit ja laitteet:

 • HDMi kaapelointi pöydältä tykille max 20m
 • 4K-HDMI kytkin
 • AV-välikaapelit (sisältää tarvittavat HDMI-, USB-C- ja Displayport-kaapelit max 3m)
 • USB-extenderit, kaapeloinnit, pientarvikkeet etc.

OVH 1890€ (ALV 0 %)


 


SUOSITUIN

EasyTouch Bundle

IMG_7831__1_-removebg-preview (1)

7-tuumaisen AV-ohjaimen, joka sisältää ohjaimen sekä Robusta käyttöjärjestelmän konfiguroituna kyseisen tilan tarpeisiin organisaation väreillä.

+

Täysikokoisen IO-yksikön. 6 RS + 4 IO + PoE + LAN sisältää liikkeentunnistimen. Soveltuu vaativimpiinkiin kohteisiin, kuten auditoriot ja johtoryhmän kokoustiloihin.

Bundle myydään ns. avaimet käteen -pakettina, joten bundleen sisältyvät myös seuraavat kaapelit ja laitteet:

 • USB-extenderit, kaapeloinnit, pientarvikkeet etc.
 • HDMi kaapelointi pöydältä tykille max 20m
 • 4K-HDMI kytkin
 • AV-välikaapelit (sisältää tarvittavat HDMI-, USB-C- ja Displayport-kaapelit max 3m)
 • Robusta basic ohjelmoinnin ja jatkojohdon 

OVH 2340€ (ALV 0 %)


 

Lisäpalvelut

EasyTouchia on saatavilla 7, 10 ja 15 -tuumaisena versiona.

Kauttamme saa myös ohjelmointipalvelua sekä asiakaskohtaisesti räätälöityä koulutusta ja konsultointia.


 

logo-4k

Compatible

AV over IP logo
 

Tämän kaiken saat kun hankit EasyTouchin

 • saat selkeän ja helppokäyttöisen ratkaisun AV-laitteiden hallintaan, joka on yhteensopiva aina viimeisimmän AV-teknologian kanssa. Yhdellä kosketusnäytöllä hallitset kaikkia tarvittavia AV-laitteita, tekee esityksistä sujuvaa.
 • Käyttökokemus on suunniteltu selkeäksi ja intuitiiviseksi. EasyTouch korvaa erilliset kaukosäätimet ja yksinkertaistaa AV-laitteiden hallintaa.
 • Ohjausjärjestelmä käynnistää tilan AV-laitteiston yhdellä käskyllä ja sammuttaa ne automaattisesti esityksen jälkeen, huomioiden myös tarvittavan jälkijäähdytyksen.
 • Kosketusnäyttö on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja laitekannan mukaan.
 • Ratkaisun tietoturva on huipputasoa, koska ohjausjärjestelmä ei ole suoraan yhteydessä nettiin tai langattomaan verkkoon. 
 • EasyTouch on Suomessa kehitetty ja valmistettu tuote, jolla on 5 vuoden takuu.
AV-ohjaus

Esityksen ohjauksella on väliä

Olet varmaankin ollut tilanteessa, jossa esityksen aloittaminen ei oikein onnistu teknisien ongelmien takia. Olet sitten itse esittämässä, tai istut yleisössä, yhtälailla aika tuntuu hidastuvan ja harmittaa vietävästi. Hetki voi tuntua nololta ja keskittyminen asiaan katoaa.

Untitled design

Valmiina ottamaan seuraavan askeleen kohti tehokkaampaa ja sujuvampaa AV-ratkaisua? Loistavaa!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden varata kanssamme ilmaisen konsultaation ja tarvekartoituksen joko alla olevan lomakkeen kautta tai varaamalla suoraan ajan Allanin kalenterista. 

Olitpa vasta kartoittamassa tarpeitasi tai jo tarkasti tietoinen siitä, millaista AV-ratkaisua etsit, asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan. Ilmaisessa konsultaatiossa käymme läpi tarpeesi ja tavoitteitasi. Odotamme innolla mahdollisuutta auttaa sinua!

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä, niin jutellaan lisää

Allan Schneitz
041-3118412
allan.schneitz@pro-vision.fi

 

Onko mahdollisella hankinnalla kiire?

Nopeimmin pääsee liikenteeseen varaamalla ajan suoraan kalenterista, vaikka jo tälle päivälle.