Skip to content
Suomi
 

Täältä löydät meidän tarinan ja yhteystiedot

Mistä kaikki alkoi ja mihin olemme menossa?

Pro-Vision Finland perustettiin vuonna 2006 ja on ajan myötä tullut tunnetuksi laadusta mitä tulee AV-asennuksiin ja huoltoihin. Ydinporukka on pysynyt kasassa pian toistakymmentä vuotta ja asennettuja AV-tiloja alkaa olla viimeisen laskun mukaan miltei 10000. Joka vuosi määrä lisääntyy noin 500:lla. Teemme kaikkea pienistä neukkareista isoihin auditorioihin ja näyttelysaleihin.

Vuodesta 2015 olemme kehittäneet ja myyneet omaa tuotantoamme olevaa EasyTouch- AV-ohjainta. Olemme auttaneet käyttäjiä helppo- ja varmatoimisen esitystekniikan käytön pariin jo yli 500 tilassa.

Yleensä meidän palveluita halutaan käyttää kun halutaan varmistaa yhteen toimivat AV-ympäristöt.

📞 Pro-Visionin kuuma linja

Etkö ole varma, kenelle soittaisit? Ei hätää. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä valonnopeudella*.

*kuulostaako valonnopeus liioittelulta? No, emme lupaa ihan niin nopeaa yhteydenottoa, mutta heitämme kaikki kahvitauot ja lemmikkilpilkonnan ruokinnat syrjään päästäksemme vastaamaan yhteydenottoosi alta aikayksikön. 

Kulttuurikoodi Pro-Visionilla

Kulttuurikoodilla tarkoitetaan niitä yhteisiä arvoja ja käytäntöjä, jonka mukaan käyttäydytään ja josta muodostuu se mistä yritys tunnetaan.  Meille kulttuurikoodi on muutakin kuin vain kasa sanoja.

Meillä on vuosien aikana muodostunut oma meidän tapa tehdä töitä, jonka kanssa itsekin viihdymme. Tärkeintä meille on, että olemme kaikessa tekemisessämme rehellisiä ja ammattiylpeitä. Meillä onkin onneksemme vaihtuvuus äärimmäisen pientä ja koemme onnistuvamme kun lopputulos ylittää asiakkaiden odotukset.  

Siihen päästään yleensä, kun 

  • Reagoidaan nopeasti asiakkaan tarpeisiin
  • Tehdään mitä on sovittu laadusta tinkimättä
  • Luvataan tehdylle työlle takuu. Jos mokataan, niin korjataan.

Tutustu ihmeessä lisää meidän asiakaskeisseihin, joissa meidän tapa tehdä töitä on toteutunut.