Skip to content
Kiinteähintaiset AV-hoiva ja huolenpitopalvelut aV-arkea helpottamaan

🏥 AV-hoiva

Nimetön suunnittelumalli-Apr-25-2023-07-23-56-5084-AM

Emme halua puhua enää huolto- ja ylläpitopaveluista, sillä se mitä tarjoamme on mielestämme paljon enemmän. AV-hoiva on palvelu, jossa autamme teitä huolehtimaan ennakoivasti AV-ympäristöjen ylläpidosta ja tuomaan sitä kautta suoraa rahan säästöä pitkällä aikavälillä.

Meillä Pro-Visionilla on vuosien kokemus erilaisten AV-järjestelmien huollosta ja ylläpidosta. Tunnemme laitteet ja komponentit kuin omat taskumme, ja tiedämme, miten ne saadaan toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Huoltomme ja ylläpitomme pitää AV-järjestelmäsi käyttökunnossa ja takaa niiden pitkäikäisyyden. 🚀

AV-huolto- ja ylläpitopalvelumme ei ole vain laitteiston tarkastusta ja vikojen korjausta, vaan me toimimme kumppanina, joka ymmärtää liiketoimintasi ja käyttäjien tarpeet. Teemme enemmän kuin pitämme laitteesi kunnossa - tuemme sinua niiden tehokkaassa ja tuottavassa käytössä.

Tutustu rauhassa palvelukuvaukseen ja hinnastoon. Mikäli kiinnostuit mitä AV-järjestelmiesi huolto ja ylläpito voisi tarkoittaa juuri teidän kohdalla, niin ota yhteyttä jo tänään. Jutellaan lisää kuinka voimme auttaa juuri sinua. 

AV-Hoiva tarjoaa turvaa, joustoa ja ennakoitavuutta AV-ylläpitoon

 • Ylläpitokäyntejä sopimuksen mukaan, vähintään kerran vuodessa, tehdään AV-laitteiden kuntokartoitus sekä tarjotaan sen pohjalta ehdotukset mitä kannattaisi tehdä seuraavaksi.
 • Sisältää säännöllisen AV-kartoituksen, jossa käydään läpi kaikki AV-kaapelointi ja merkataan ne.
 • Puhelintuki, jolla saa heti ensiapua diagnosoimaan vikatilanteita. 
 • Siistimispalvelu, Merkkauspalvelu. Johdot sekaisin, merkataan ja siistitään. Tehdään tarvittaessa kytkentäkaavio
 • Kuukausiveloituksellinen palvelu, jonka voi valita 12, 24, 36, 48 tai esimerkiksi 60 kk eteenpäin - mikä vain parhaiten sopii teidän tarpeisiin.

Kenelle AV-hoiva sopii?

AV-hoiva sopii ensisijaisesti Uudellamaalla toimiville organisaatioille (toki meiltä voi kysyä tarjousta myös muualle Suomeen halutessaan), joilla on ylläpidettävänään vähintään kymmeniä tilojen esitystekniikka, jotka on hankittu eri vuosina tipottain. Jotta sellainen kokonaisuus säilyisi ylläpidettävänä, kaivataan ennakoittavuutta, luotettavuutta ja tukea esitystekniikasta huolehtimiseen. Myös niissä tilanteissa voidaan säännöllisellä huolenpidolla varmistaa, että tilat ovat pitkäikäisiä ja käyttökunnossa - oli kyse isoista auditorioista, luokkatiloista tai neuvotteluhuoneista.

Tutustu läpinäkyviin hoivapaketteihimme


EDULLISIN

Perus

Sopii hintatietoisille yrityksille. Sisältää yhden AV-huoltokierroksen kerran vuodessa. Ei sisällä erillisiä huoltokäyntejä (joista kuitenkin maksat vain tarpeen mukaan).

 • Kerran vuodessa suoritettava ennakoiva AV-huolto ja kuntokartoitus, joka helpottaa ennakoimaan mahdolliset investointitarpeet

Hinta max 25€/kk/tila (ALV 0 %)*

*Lopullinen hinta määräytyy tilojen määrän, tilojen laitteiden ja asiakkaan tarpeen mukaan.


 


SUOSITUIN

Pro

Ennakoitavat ja nopeat huoltopalvelut, tukipuhelin apunasi 8-17 arkisin. Sisältää mahdolliset huoltokäynnit.

 • Yllättävissä vikatilanteissa puhelimessa heti ensiapua
 • Ennakoitavat kulut, jossa kiinteä korvaus sisältää kaiken yllättävän tukitarpeen.

Hinta max 50€/kk/tila (ALV 0 %)*

*Lopullinen hinta määräytyy tilojen määrän, tilojen laitteiden ja asiakkaan tarpeen mukaan.


 


KATTAVIN

Pro+

Kaiken kattavat huoltopalvelut, jossa puhelintuki käytössä 24/7 ja pikahuollon.

 • Parasta kumppanuutta mitä rahalla saa

Hinta max 70€/kk/tila (ALV 0 %)*

*Lopullinen hinta määräytyy tilojen määrän, tilojen laitteiden ja asiakkaan tarpeen mukaan.


 

Vertaile kiinteähintaisia paketteja

Vertaile Perus Pro Pro+
Kerran vuodessa lomakautena tehtävä ennakoiva huoltotarkastus X X X
Fyysisten vaurioiden tai kulumisen tarkistaminen  X X X
Tilakohtaisten tietojen dokumentaatio ja tiedon arkistoiminen X X X
Löydösten raportointi ja toimenpide-ehdotukset X X X
Kerran vuodessa kaikkien AV-laitteiden puhdistus   X X
AV-laitteiden ohjelmistopäivitykset   X X
Puhelintuki arkisin 8-17   X X
Huoltokäynnit vasteaika 1 arkipäivä   X X
Tilojen siistimis- ja merkkauspalvelut     X

 

AV-hoiva ja huolenpitosopimus tuo turvaa laitteiden toimivuudesta

 • Vaikka AV-huoltoa tarvitaan tyypillisesti yleensä vain silloin, kun AV-laitteet eivät toimi oikein tai niissä on ongelmia, on enenevissä määrin alettu miettiä ennakoivaa AV-ympäristöjen ylläpitoa. Tämä erityisesti yrityksissä, joissa on paljon eri vuosina ostettuja laitteita.
 • Vaikka vuositasolla puhutaankin jo aivan eri summista mitä muutama AV-ambulanssin käynti maksaisi, niin pitkäaikaisten huolto- ja ylläpitosopimuksien hyödyt ja edut sen valitseville ovat isossa kuvassa parempi kustannustehokkuus, sujuvampi käyttö, parempi ennakoitavuus ja laitteiden käyttöiän pidentyminen.
 • Huollolla ja ylläpidolla varmistetaan herkkien laitteiden toimivuus ja pitkä elinkaari. Tarjoamme kolmea eri pakettia, jotka mukautuvat tarpeisiinne.
 • Pitämällä huolta laitteista voidaan myös varmistaa, että ne ovat aina käyttövalmiita, kun niitä tarvitaan, mikä tarjoaa käyttäjille paremman käyttökokemuksen. Lisäksi säännöllinen huolto voi myös auttaa tunnistamaan mahdolliset ongelmat varhaisessa vaiheessa ja korjaamaan ne ennen kuin niistä tulee suurempia ongelmia.

Syitä miksi AV-huolto on hyvä idea voi olla monia!

Keräsimme huoltopäällikkömme Juha Ojalan kanssa tietopaketin ja vastaukset kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin liittyen AV-huoltoihin ja miksi AV-hoiva voisi olla miettimisen arvoinen.

storage_horizontal9

Voisiko joku huoltopaketeista sopia teidän tarpeisiin?

Jos haluat jutella mahdollisesta yhteistyöstä, suoraan puhelimella saat yleensä nopeimmin keskusteluyhteyden kanssamme.

Voit myös täyttää tämän lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä vuorokauden kuluessa (paitsi viikonloppuisin tai juhlapyhinä, jolloin saattaa kestää vähän pidempään)

Onko teillä jo selkeä tarve ja sille aikataulu sekä haluaisit edetä?

Se sopii meille erinomaisesti. Palvelemme mielellämme vaikka heti. Nopeimmin pääset liikenteeseen varaamalla ajan suoraan meidän kalenterista.