Skip to content
Värikylläisyys, kirkkaus ja koko, jotka asettavat uudet standardit katselukokemuksellesi

Hisense 100BM66D 100” 4K UHD

Hisense 100BM66D 100” 4K UHD -näyttö ei ainoastaan paranna kokoustilan tai julkisen tilan visuaalista kokemusta, vaan määrittelee sen uudelleen. Eläväiset värit, silmiinpistävä kirkkaus ja markkinoiden paras hinta-kokosuhde tuovat sisällön eloon aivan uudella tavalla, tarjoten katselukokemuksen, joka herättää sisällön eloon ennennäkemättömällä selkeydellä ja intensiivisyydellä!

4K Ultra HD -kuvanlaatu takaa täydelliset värit ja rikkaat yksityiskohdat kaikissa mahdollisissa lähetysympäristöissä. Lisäksi sen älykäs virrankäyttö ja sisäänrakennettu valosensori säätelevät automaattisesti näytön kirkkautta valaistusolosuhteiden mukaan. 

Hisense 100BM66D tukee sekä vaaka- että pystysuuntaisia asentoja, mahdollistaen loputtomat luovat ja toiminnalliset mahdollisuudet. Sen 500 nitsin maksimaalinen kirkkaus varmistaa, että kuvasi näkyvät kirkkaasti päivällä ja yöllä. Se on varustettu tehokkaallla järjestelmäpiiri (SoC) mahdollistaen päällä olon 24/7. 

Mikä parasta, Hisense 100BM66D on Energy Star -sertifioitu, mikä auttaa sinua säästämään energiaa sekä tekemään vastuullisia ja kustannustehokkaita päätöksiä. 

logo-4k
500 nits
0_energy_star_logo
24-7-icon-1159919981-removebg-preview-EDIT

Monsterinäyttö, joka taipuu moneksi

Tervetuloa teknologian uudelle aikakaudelle. Hisense 100BM66D 100” 4K UHD on monsterinäyttö, joka ei ainoastaan vie kokoushuonettasi täysin uudelle tasolle, vaan pystyy toimimaan Digital Signage -näyttönä, joka pysäyttää.

100pres_11

Kokoushuoneen päivitys

Päivitä kokoustilasi Hisense 100BM66D 100” 4K UHD -näytöllä. Sen huomiota herättävä 100 tuuman koko ja 4K UHD -resoluutio varmistavat, että esityksesi ovat teräviä ja eläviä tehden niistä entistä vaikuttavampia. 

Sisäänrakennettu valosensori säätelee automaattisesti näytön kirkkautta valaistusolosuhteiden mukaan, minkä ansiosta näyttö on ihanteellinen käytettäväksi eri valaistusolosuhteissa. Näytön tarjoama 500 nitsin kirkkaus riittää erinomaisesti valoisampaankin tilaan.

Lopuksi, Android 9.0 -käyttöjärjestelmä ja järjestelmäpiiri (SoC) on väsymätön yhdistelmä, joka mahdollistaa jatkuvan 24/7-toiminnan. Hisense 100BM66D 100 avulla kokoustilasi on aina valmis, oli kyseessä sitten suunniteltu palaveri tai spontaani brainstorming-istunto.

100pres_2

Digital Signage -näytön asennus

Haluatko tarjota lentoaseman odotustilan kaltaisen kokemuksen viestinnässäsi? Hisense 100BM66D 100” 4K UHD Digital Signage Display on täydellinen valinta julkisen tilan tai vähittäiskaupan tarpeisiin. Sen ohut ja tyylikäs muotoilu sulautuu ympäristöön samalla kun sen kirkkaat ja eloisat värit tekevät viesteistäsi näkyvämmät kuin koskaan.

100 tuuman koko ja 4K UHD -resoluutio varmistavat, että sisältösi herättää katsojien huomion, ja 500 nitsin kirkkaus takaa, että kuvat näkyvät selkeästi sekä päivänvalossa että yöllä.

Näyttö tukee jatkuvaa 24/7-toimintaa ja sen tehokas järjestelmäpiiri (SoC) tekee siitä luotettavan digitaalisen kyltin sekä offline- että pilvipohjaisen sisällön hallinnan.

Voit valita sisällönhallintajärjestelmäsi vapaasti ja tarvittaessa voit ladata mediaa näytön sisäiseen muistiin heti näytettäväksi ilman tarvetta ulkoiselle laitteistolle tai ohjelmistolle.  Mikäli teillä ei ole vielä valittua infoTV-järjestelmää, niin kylkeen suosittelemme lämpimästi iDiD Digital Signage -palvelua, joka tarjoaa Suomen parasta tukea. Muutamalla kympillä kuussa per näyttö varmistat, ettet jätä itseäsi ja IT-osastosi pulaan missään ongelmatilanteissa.

Hinnasto


PERUSPAKETTI

100pres-removebg-previewHisense 100BM66D 100” 4K UHD + Kiinteä teline

Vaakaan tai pystyyn asennettava katseenvangitsija

 • Resoluutio: 3840x2160 (4K UHD) Kirkkaus: 500 cd/m² Käyttöaika: 24/7, Sovellusalueet: Yritykset, vähittäiskauppa, pikaruokaravintolat, yritykset, valvomot, liikenne
 • Sisältää kiinteän telineen sekä asennuksen pääkaupunkiseudulla *

Hinta 5990€/kpl (ALV 0 %)*

*Lopullinen hinta määräytyy tilojen määrän, tilojen laitteiden ja asiakkaan tarpeen mukaan.


 


LISÄPALVELU

+ iDiD-infonäyttöpalvelu 

Olemme paketoineet palvelumme seuraavasti

 • Palvelu sisältää iDiD-ohjelmiston, kattavan käyttäjätuen, viikoittaiset koulutukset ja jatkuvan tuotekehityksen


Yrityksille 41,90€/kk/toistin+infonäyttöpalvelu (ALV 0 %)*

Kunnat ja koulut ovat oikeutettu kuntahinnoitteluun. Kysy tarjous * 


 

100pres_4

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet

 • Koko: 100 tuumaa (2234.6mm ×1285.6mm × 86.5mm)

 • Resoluutio: 3840 x 2160 (4K Ultra HD)

 • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0

 • Muisti: 2GB DDR, 16GB ROM

 • Wi-Fi: IEEE 802.11a/b/g/n/ac (2.4G & 5G)
 • Liitännät: HDMI 2.0 x2, DP 1.2a x1, USB2.0 x2, RS232 x1, LAN x1
 • Sisäänrakennetut kaiuttimet: 15W x 2
 • Paino: 59.6 kg
 • Käyttöaika: 24/7

Häämöttääkö horisontissasi AV-projekti? 

Tuntuuko, että olet teknologian kapulakielen uuvuttama, eikä ole aivan selvää, miten valita oikea ammattinäyttö?  Näytönhankinta on kuin kenkien ostaminen. Tuntuu, että on sata erilaista vaihtoehtoa ja et tiedä, mikä niistä on oikea. Mutta kuten kengät, myös näytöt tarvitsevat hyvän istuvuuden - oikean koon, oikeanlaista joustavuutta ja sopivat ominaisuudet.

Ei hätää, olet oikeassa paikassa. Juha Ojala, AV-alan asiantuntijamme, on koonnut 10 kohdan tarkistuslistan, joka auttaa sinua tekemään tarpeisiisi sopivimman valinnan. 

 

Näin saat meihin helpoiten yhteyttä

Tarvitsetko asiantuntija-apua AV-ratkaisuissasi tai haluatko yksinkertaisesti vain kysyä jotain? Ota meihin suoraan yhteyttäNimetön suunnittelumalli-Feb-20-2023-05-48-56-9791-PM

Allan Schneitz
041-3118412
allan.schneitz@pro-vision.fi

Allan, kokenut AV-alan ammattilainen on valmis auttamaan kolmella kotimaisella ja vastaamaan kysymyksiisi ja ohjaamaan sinua kohti juuri sinulle sopivinta AV-ratkaisua. Ei ole väliä, onko kysymyksesi suuri tai pieni - Allan on täällä sinua varten.

Rimpauta, lähetä spostia tai napsauta alla olevaa linkkiä. Käytä mahdollisuutta tehdä AV-elämästäsi sujuvampaa ja tehokkaampaa jo tänään!

 

Voit myös täyttää tämän lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä vuorokauden kuluessa (paitsi viikonloppuisin tai juhlapyhinä, jolloin saattaa kestää vähän pidempään)

Olitpa vasta kartoittamassa tarpeitasi tai jo tarkasti tietoinen siitä, millaista AV-ratkaisua etsit, olemme valmiina auttamaan!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden varata kanssamme ilmaisen konsultaation joko alla olevan lomakkeen kautta tai varaamalla suoraan ajan Allanin kalenterista. 

 Konsultaatiossa käymme yhdessä toiveitasi, tarpeitasi ja tavoitteitasi, jotta voimme tarjota juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Hyödynnä tämä tilaisuus oppia lisää nykypäivän AV-mahdollisuuksista, hioa tarpeesi tarkkaan kohdalleen ja edetä lähemmäs unelmiesi AV-ratkaisua. Klikkaa alta ja varaa ilmainen konsultaatio kanssamme - odotamme innolla mahdollisuutta auttaa sinua!

 

 Halutessasi voit pyytää suoraan tarjousta alla olevasta linkistä. 

Kuulostaako valonnopeus liioittelulta? No, emme lupaa ihan niin nopeaa vastausta, mutta heitämme kaikki kahvitauot ja lemmikkikilpikonnan ruokinnat syrjään päästäksemme vastaamaan kysymyksiisi alta aikayksikön. Joten ole varuillasi, vastauksemme saattaa saapua nopeammin kuin arvaatkaan.