Skip to content
säväyttävää asiakasviestintää ja dynaamista sisäistä kommunikaatiota samalla palvelulla!

iDiD - infonäyttöihin perustuva viestintäjärjestelmä

Nimetön suunnittelumalli-Apr-17-2023-10-43-35-2766-AM

Jos koet, että perinteiset viestintätavat, kuten sähköpostit ja seisomapalaverit, eivät yksinään riitä takaamaan tehokasta tiedonkulkua tai yrityksenne kokee merkittäviä tuottavuushäiriöitä viestintäongelmista johtuen, on aika harkita täydentävän viestintäjärjestelmän hankintaa.

Digital signagen lippulaivapalvelu iDiD auttaa ratkaisemaan ongelmat tiedonkulussa ja varmistaa, että tärkeät tiedot saavuttavat kaikki työntekijät ajallaan.

Tässä muutamia syitä miten Digital Signage auttaa nostamaan tuottavuuden uudelle tasolle

 • Parantaa organisaatiosi nykyistä tiedonkulkua suuntaamalla informaation juuri niille työntekijöille, joita asia koskee mikä vähentää viestinnästä johtuvia ongelmia ja lisää yhteistyön sujuvuutta.

 • Mahdollistaa tuotannon tilanteen, varastosaldojen ja muiden ajantasaisen tiedon jakamisen nopeasti ja helposti, jolloin työntekijät voivat tehdä päätöksiä paremmin informoituna.

 • Tuo ajan ja resurssien säästöä vähentämällä seisomapalavereiden ja sähköpostin käyttöön kuluvaa aikaa, mikä tehostaa työskentelyä ja vapauttaa resursseja muihin tehtäviin.

 • Kuukausiveloituksellinen ja IP-pohjainen digital signage -ratkaisu on helppo integroida olemassa oleviin järjestelmiin, ja se muokkautuu aina vastaamaan yrityksen tarpeita ja muuttuvia olosuhteita.

 • Parantaa tietoturvaa, sillä ratkaisu on suunniteltu suojaamaan sisältöä ja estämään ulkopuolinen luvaton pääsy tietoon.

iDiD - Logo PNG
Nimetön suunnittelumalli-Apr-17-2023-08-06-49-2461-AM

Kenelle iDiD sopii?

Digital signage sopii monille eri yrityksille ja organisaatioille, joilla on tarve tehostaa sisäistä viestintää ja parantaa asiakasviestintää. Esimerkiksi valmistavan teollisuuden, vähittäiskaupan, ravintoloiden, hotellien, lentokenttien, terveydenhuollon ja koulutusalan toimijat voivat hyötyä digital signage -ratkaisuista parantaessaan asiakaskokemusta ja jakamalla ajankohtaista tietoa.

Myös viestinnästä vastaavat, jotka tarvitsevat nopeaa ja helppoa tiedonjakoa henkilöstönsä kesken tai haluavat tehostaa tiimityöskentelyä, digital signage on erityisen hyödyllinen ratkaisu.

>> täältä voit ladata taustamateriaalin miten parantaa sisäistä viestintää iDiDin avulla.

IT:lle iDiD sopii loistavasti joustavana ja vaivattomana palveluna, jossa kiinteään kuukausiveloitukseen kuuluu kaikki tarvittava, jolloin aikaa jää muuhun tekemiseen. Loppukäyttäjiä tuetaan iDiD:n puolelta kaikissa käyttöönottoa ja lähitukea liittyvissä asioissa.

Onko hankinnalla kiire? Ei huolta. Hankinta ja Käyttöönotto onnistuu kanssamme nopeasti ja luotettavasti

Mistä lähteä liikkeelle?

Kaipaatko vielä vertailupohjaa ennen yhteydenottoa?

iDiD:illä on joka viikko infotilaisuus, johon voi ilmoittautua alta.

 

 Organisaationne erityistarpeiden kartoitus 

 Jos tuote kiinnostaa, niin sopiva tapa lähteä liikkeelle on kartoittaa juuri teidän tarpeisiin sopiva infonäyttökokonaisuus. Se tapahtuu parhaiten kääntymällä meidän puoleen. 

Meihin saa yhteyttä täältä.

Kartoituksen perusteella osaamme suosittella oikeanlaisia näyttöjä juuri teille parhaiten vastaavaan käyttöön. 

 

Tarjouksen läpikäynti  

Kun tiedämme tarpeenne, osaamme suositella oikeanlaisia ja -kokoisia näyttöjä juuri teidän käyttötarkoitukseen. 

Tarjoamme avaimet käteen -toimituksen, joka sopii parhaiten annettuun aikatauluun ja käytössä olevaan budjettiin.

iDiD:n Käyttöönotto 

iDiD-infonäyttökokonaisuuden kuukausihintaan kuuluvat näytöt, toistintietokoneet, sisällönhallintaohjelmisto, asennus ja huolto.

Tälloin kanssamme voi sopia, että ilmoitamme uuden laitteen saapumisesta ja sovimme kanssanne milloin laite voidaan asentaa sekä kalibroida käyttökuntoon meidän toimesta.

Idid digital signage

Tarjoamme tarpeisiisi räätälöidyn palvelun, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi

Idid digital signage-2

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi laitteet toistintietokoneista infonäyttöihin paketoituna samaan hankintaan.

Idid digital signage-1

Hallinta on selainpohjaista mikä helpottaa sisällön hallintaa.

Idid digital signage-3

Olemme aina tukenasi, kun tarvitset apua tai neuvoja.

Idid digital signage-4

Valvomme järjestelmääsi varmistaaksemme, että kaikki toimii moitteettomasti ja saat kaiken hyödyn irti palveluistamme.

Idid digital signage-Apr-24-2023-06-43-37-3817-AM

Tarjolla on myös säännöllisesti maksuttomia koulutuksia, jotta käyttäjät voit oppia käyttämään järjestelmää entistä tehokkaammin.

 

Kaikki tämä yhdellä kiinteällä kuukausiveloituksella.

Miten iDiD eroaa muista Digital Signage vaihtoehdoista?

Vastaako iDiD teknisesti juuri meidän organisaation tarpeita?

Jokainen organisaatio on omanlaisensa ja haluaa viestiä omalla tavallaan. iDiD erottuu edukseen monipuolisilla ominaisuuksillaan ja tarjoaa juuri siihen tarpeeseen edistyneitä ja käyttöä helpottavia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan vaihtoehdon digital signage -ratkaisujen joukossa.

Ensinnäkin, iDiD tarjoaa laajan integroitavuuden eri järjestelmiin ja palveluihin. Voitte yhdistää sen ajanvarausjärjestelmiin, CRM-järjestelmiin, sosiaaliseen mediaan ja muihin sovelluksiin. Näin saatte yhtenäisen kokonaisuuden, joka yhdistää monipuolisen tiedon ja sisällön saumattomasti.

Toiseksi, iDiD:n hallintajärjestelmä on pilvipohjainen, mikä tekee sisällön luomisesta, hallinnasta ja päivityksistä vaivatonta helpottaen myös IT:n työtä. Kaikki muutokset ja päivitykset tapahtuu keskitetysti pilvipalvelun kautta ilman fyysistä läsnäoloa. Näin sisällön hallinta on helppoa ja nopeaa.

Kolmanneksi, iDiD tarjoaa laajan valikoiman sisältöominaisuuksia. Viestinnän rikastamisene voi käyttää kuvia, videoita, livestriimejä, sosiaalisen median syötteitä, animaatioita ja interaktiivisia elementtejä. Tämä antaa teille mahdollisuuden luoda monipuolista ja houkuttelevaa sisältöä eri tarkoituksiin muutamissa minuuteissa.

Neljänneksi, iDiD mahdollistaa vuorovaikutteisuuden käyttäjän kanssa. Se ei ole vain passiivinen näyttö, vaan se mahdollistaa käyttäjän osallistumisen ja reagoinnin sisältöön. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia asiakasvuorovaikutukseen ja osallistaviin markkinointikampanjoihin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että iDiD parhaimmillaan vie organisaationne viestinnän uudelle tasolle ja avaa oven luovaan ja vaikuttavaan sisällöntuotantoon.

....Entä käytön tuen osalta?

 

iDiD:n käytössä jokaisella askeleella on tarjolla kattava apu ja tuki.

Alusta alkaen iDiD:n asennus- ja käyttöönottoon liittyvät prosessit tehdään yhdessä organisaationne kannsa. Koulutamme teidän tiimiänne iDiD:n käytössä ja opastamme kaikkiin tärkeisiin toimintoihin ja ominaisuuksiin. Tarjoamme selkeät ohjeet ja käyttöoppaat, joiden avulla voitte hyödyntää iDiD:n mahdollisimman tehokkaasti.

Lisäksi meillä on saatavilla jatkuvaa teknistä tukea. Jos kohtaatte ongelmia tai tarvitsette apua, voitte ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa. Ammattitaitoinen tukitiimimme auttaa teitä ratkaisemaan mahdolliset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

iDiDin hankinta tarkoittaa, että ette jää yksin Digital Signage -järjestelmän käytön kanssa. Tarjoamme jatkuvaa tukea ja tiimi on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiinne matkan varrella, sillä haluamme varmistaa, että iDiD-ratkaisu toimii teillä saumattomasti ja täyttää kaikki organisaationne odottamattomatkin tarpeet.

Tässä vaiheessa yleensä halutaan kuulla hinnoista, joten mitä iDiD kustantaa?

iDID-ratkaisu on kuukausiveloituksellinen ratkaisu, jonka suurinpana etuna on se, että se ei vaadi suurta alkuinvestointia ja liikkeelle voi lähteä vaikka 1-2 näytöllä.

Muut hyvät puolet iDiD:stä ovat:

 • Skalautuvuus: Kuukausiveloituksella laskutettava ratkaisu skaalautuu helposti yrityksen tarpeiden mukaan, jolloin se on usein kustannustehokkaampi ratkaisu kuin investoida kalliisiin laitteisiin.
 • Joustavuus: iDiD mahdollistaa nopean ja helpon tavan muuttaa tai päivittää sisältöä, jolloin viestintä voidaan muokata nopeasti muuttuvien tarpeiden mukaan.
 • Helppokäyttöisyys: yhdellä kuukausiveloituksella iDiD:ssä on tuki sisällön muokkaamiseen ja julkaisuun nyt ja tulevaisuudessa.

PIKA-STARTTI

iDiD-infonäyttöpalvelu + iDiD Rent -toistin (Wlan)

Mikäli teillä on jo näytöt ja toistimet olemassa sekä asennettuna, niin  kauttamme voi tilata kätevästi juuri se lukumäärä millä haluatte lähteä liikkeelle. Aloittaa voi vaikka yhdellä lisenssillä!

Olemme paketoineet palvelumme seuraavasti

 • Palvelu sisältää iDiD-ohjelmiston, kattavan käyttäjätuen, viikoittaiset koulutukset ja jatkuvan tuotekehityksen,
sekä
 • iDiD Rent -toistin
  32Gt SSD, 4Gt RAM, Linux, Intel Celeron, iDiD, TeamViewer, 1 x HDMI output, 1 x miniDP output

Yrityksille 41,90€/kk/toistin+infonäyttöpalvelu (ALV 0 %)*

Kunnat ja koulut ovat oikeutettu kuntahinnoitteluun. Kysy tarjous * 


 

 


 


BUNDLE

50 tuuman näyttö + iDiD-infonäyttöpalvelu + iDiD Rent -toistin (Wlan)

84-1-pf50b-2-pf50f-2-56631221355__1_-removebg-preview

Olemme paketoineet palvelumme seuraavasti:

 • 50 tuuman Vestel
  Resoluutio: 3840x2160 (4K UHD) Kirkkaus: 700 cd/m² Käyttöaika: 16/7, Sovellusalueet: Yritykset, vähittäiskauppa, pikaruokaravintolat, yritykset, valvomot, liikenne

  Palvelu sisältää iDiD-ohjelmiston, kattavan käyttäjätuen, viikoittaiset koulutukset ja jatkuvan tuotekehityksen

50 tuuman näyttö 
Yrityksille 89,90€/kk/näyttö+infonäyttöpalvelu min 12kk sopimus (ALV 0 %)*

Kunnat ja koulut ovat oikeutettu kuntahinnoitteluun. Kysy tarjous * 

 

 


 

Lisäpalvelut

Kauttamme voi hankkia kätevästi asennuspalvelut sekä IGLO-koteloidut näytöt (<32" eteenpäin) sekä asiakaskohtaisesti räätälöityä koulutusta ,konsultointia ja muita palveluita.

 • Kysy tarjousta. Lisäpalveluiden lopullinen hinta määräytyy tilojen määrän, tilojen laitteiden ja asiakkaan tarpeen mukaan.

 

Hinnat alv 0 %. Todelliset pakkaus- ja rahtikulut sekä laskutuslisä 4,00 €/lasku lisätään hintoihin.

* Asiakas on kuntahinnoitteluun oikeutettu, jos Yritys- ja yhteisötietojärjestelmässä (https://ytj.fi/) sen yritysmuoto on kunta. Valitettavasti
kunnan omistamat osakeyhtiöt eivät tee poikkeusta sääntöön. Myöskään seurakuntia ei rinnasteta kuntaan. Ainoa poikkeus ovat
oppilaitokset, mikäli ko. oppilaitos saa Opetushallituksen myöntämää valtionosuutta toimintaansa. Tämän voi tarkistaa
opetusministeriön sivuilta osoitteesta https://vos.oph.fi/rap/

Kiinnostuitko ja haluat tietää lisää?

Jos tykkäsit iDiD:stä ja päässäsi heräsi jokin aihetta hipova kysymys, jätä yhteystietosi meille niin otamme yhteyttä! 

Jos et halua odottaa, niin...

Voit myös joko soittaa 041-3118412 (Allan) tai varata ajan suoraan kalenteristani, niin voidaan jutella lisää.